De ogen en oren van de Hoeksche Waardse Senioren Partij

De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit 14 dorpen en nog al wat buurtschappen. Voor een politieke partij als de HWSP is het moeilijk om alle woonkernen te bereiken, maar je wil je wel voor de inwoners van elk dorp of buurtschap inzetten. Door de grote spreiding is het lastig om van elk dorp of buurtschap op de hoogte te zijn van wat er speelt en waar er problemen worden ervaren.

 

Wij hebben in verschillende dorpen al onze contacten maar dus niet in allemaal en dat vinden wij erg vervelend. We willen overal gezien en gehoord worden, ofwel ogen en oren in elke woonkern. Meerdere contactpersonen per dorp is natuurlijk ook mogelijk, dat versterkt de communicatie alleen maar. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Ook zou het mooi zijn als deze “contactpersonen” richting verkiezingen in maart 2022 wat hand-en-spandiensten kunnen verrichten in hun dorp of buurtschap zodat we met z’n allen een mooi resultaat behalen.

 

Heeft u hiervoor belangstelling; wilt u informatie, dan zien we uw reactie graag tegemoet. Dat kan op de manier die voor u het prettigst is. Telefonisch of per e-mail. Hopelijk kunnen wij de komende maanden persoonlijk met u afspreken voor een gesprek (indien de situatie dit toelaat).

 

E-mail: hwspartij@gmail.com

Fractievoorzitter: Leen van Prooijen - 06 - 1993 4774

Partijvoorzitter: Peet van Meel - 06 - 5313 9208