De Hoeksche Waardse Senioren Partij wenst u, ondanks de Corona beperkingen, hele fijne en gezellige feestdagen toe en natuurlijk een gezond en voorspoedig 2021.

Wij als HWSP zijn in ieder geval van plan om van 2021 een top jaar te maken. Zowel in politiek opzicht maar ook wat betreft de voorbereidingen voor de verkiezingen in 2022.

 

Het college heeft recentelijk het besluit over gratis openbaar vervoer voor senioren en minima uitgesteld, zo ook ons voorstel over het armoedebeleid. Beide punten, ingebracht door de HWSP, zouden in het najaar van 2020 behandeld worden, maar zijn verplaatst naar het voorjaar van 2021. Maar beter laat dan nooit. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om een goed resultaat te bereiken.

 

Binnen de 2 jaar geleden nieuwgevormde gemeente Hoeksche Waard, heeft de HWSP zich als kleine partij al enige positie verworven door zijn stem in de gemeenteraad te laten horen. Zoals gezegd zijn er over ruim een jaar wederom gemeenteraadsverkiezingen, op 16 maart 2022 om precies te zijn. Wij hebben als Hoeksche Waardse Senioren Partij de ambitie om minimaal 4 zetels te behalen. Dat kunnen wij echter niet alleen. Wij vragen dan ook om uw hulp in alle kernen, dorpen en buurtschappen: de “ogen en oren” van de partij.

 

De oproep in onze nieuwsbrief van september heeft al heel wat leuke reacties opgeleverd van belangstellenden die zich willen inzetten voor de HWSP. Wij zijn benieuwd naar de meningen uit elk dorp en buurtschap. Welke wensen of ideeën leven er bijvoorbeeld over een verenigingsgebouw, woningbouw, wegen, fietspaden? Misschien zijn er andere aandachtspunten, waar wij als partij niet van op de hoogte zijn.

 

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Wilt u meedenken vanuit uw dorp of hand- en spandiensten verrichten voor de HWSP? Wilt u misschien zelf op de kieslijst in maart 2022 of meedenken over politieke kwesties? Denkt u eraan zelf burgerraadslid te willen worden in maart 2022 en brengt u uw specialistische kennis in? Wij zijn blij met alle aandacht, belangstelling en hulp!

                                                                                                  

“Laten wij er met z’n allen een gezellige, mooie, grote partij van maken!”

 

Heeft u belangstelling? Wilt u meer informatie? Mail of bel ons, dan maken wij een afspraak en wordt u verder geïnformeerd. Wij verheugen ons op uw reactie.

 

Bestuursvoorzitter HWSP:

Peet van Meel - hwspartij@gmail.com - 06 53 139 208.

 

Fractievoorzitter  HWSP:

Leen van Prooijen - lprooijen@hotmail.com - 06 19 934 774.